PRZEPIS:
SKŁADNIKI:
1/3 kubka kaszy jaglanej
150g naturalnego jogurtu
1 banan
2 łyżki mieszanki suszonych jagód (m.in. jagody goji, czarne, rodzynki itp)
kilka jagód kwiatu Physalis
Kaszę gotujemy na małym ogniu (na 1/3 kubka kaszy w 1/3 kubka wody). Dodajemy pokrojonego banana, jogurt, posypujemy jagodami i Physalis.
.
....i GOTOWE !!
1/3 kubka kaszy jaglanej
150g naturalnego jogurtu
1 banan
2 łyżki mieszanki suszonych jagód (m.in. jagody goji, czarne, rodzynki itp)
kilka jagód kwiatu Physalis
Kaszę gotujemy na małym ogniu (na 1/3 kubka kaszy w 1/3 kubka wody). Dodajemy pokrojonego banana, jogurt, posypujemy jagodami i Physalis.
.
....i GOTOWE !!
3 komentarze :
Pysznie wygląda! Ja dzisiaj za to stawiam na kaszę jaglaną na obiad :)
Uwielbiam kasze jaglana i jem ja w ten sam sposob co Ty;)
Bardzo się cieszę, że tak Wam smakuje, to jedna z najbogatszych w skł. mineralne i witaminy kasza :)
...no i DZIĘKUJĘ ZA tyle wejść na mojego bloga :D jesteście MEGA !!!
Prześlij komentarz