piątek, 17 października 2014

Pasta z groszku, awokado i papryki

Dzisiaj na zielono ;) zastanawiałam się wczoraj, co by tu zrobić dobrego z awokado, no i proszę....stworzyłam taką pastę :) Opinia męża jak najbardziej pozytywna :)


PRZEPIS:


Składniki:
0,5 awokado
1 puszka zielonego groszku
1/3 papryki
szczypiorek (ilość wedle uznania)
malutki ząbek czosnku (wedle uznania)
pieprz, sól


1. Szczypiorek, paprykę i czosnek drobno siekamy 


2. Awokado i groszek rozgniatamy widelcem. Dodajemy paprykę, szczypiorek, czosnek i przyprawy. Wszystko mieszamy


...i GOTOWE !!!


2 komentarze :

Justyna pisze...

uwielbiam pasty kanapkowe takze na pewno i te wyprobuje :)

Dietetycznie na co dzien pisze...

Cieszę się i na prawdę watro zrobić :) jest przepyszna :)

Prześlij komentarz